Pasiūlymas nebegalioja

Ar tai geras pasiūlymas?

Ne Taip

Parduotuvėje „Google Play“ prekėms „Google play - Drag Racing 3D“ galioja specialus pasiūlymas. Pateiktą prekę akcijos metu galite įsigyti net -53% pigiau. Akcija galioja 2019 12 01 - 2019 12 15 dienomis. Pateikta prekės kaina galioja tik perkant internetu. Prekės kategorija - „Google Play“.

Akcija galioja: 12.01 - 12.15

Kategorija: Kompiuteriniai žaidimai / Google Play

-53%
1,89089Eur

Daugiau


Tai žaidimas, kuriame galite lenktynes ​​per tamsiąsias gatves. „Drag Racing 3D“ yra įdomios naktinės gatvės lenktynės, kuriose vienintelis dalykas, kuris turėtų sulėtinti jus, yra finišo linija. Žmonės sako, kad vilkimas yra įspūdingiausias lenktynių tipas. Tai iššūkis tik labiausiai neįprastiems ir išskirtiniams vairuotojams. Jei norite laimėti, turėtumėte naudoti visą savo automobilio galią!

Mazuma.lt neatsako ir neprisiima jokios atsakomybės, kai nurodytas prekės pavadinimas, rūšių skaičius, prekės aprašymas, kainos ar nuolaidos, akcijos galiojimo laikas skiriasi nuo informacijos pateiktuose parduotuvėse. Portale pateiktą neteisingą informaciją prašome laikyti spaudos klaida. Jeigu pastebėjote klaidą – prašome pranešti apie netaisyklingą prekės informaciją.

Jei leidinyje kainos ir kita informacija apie prekes nesutampa su parduotuvėse esančiomis, prašom leidinyje pateiktas kainas ir informaciją laikyti spaudos klaida.

Pateiktas paveikslėlis yra tik pavyzdys ir gali skirtis nuo originalių produktų.

Panašūs pasiūlymai