Legali informacija


Privatumo politika

Jūsų asmens duomenų saugumas yra mūsų prioritetas, todėl renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant Paslaugų teikėjo (toliau - mūsų) veiklą. Asmens duomenis mes tvarkome teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, siekiame, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikomės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Visi mūsų Privatumo politikos pokyčiai bus skelbiami Svetainėje. Esant poreikiui, Jums apie juos pranešime. Naujos Privatumo politikos sąlygos taip pat gali būti pateiktos Svetainėje ir Jums gali reikėti jas perskaityti ir su jomis sutikti tam, kad galėtumėte toliau naudotis Svetaine ir (ar) mūsų paslaugomis.

Sąvokų apibrėžtys

Apibrėžimas

Paaiškinimas

Paslaugų teikėjas

Mazuma.lt

Klientas

Bet koks fizinis ar juridinis asmuo, kuris naudojasi Paslaugomis.

Kliento duomenys

Rinkmenos ir kiti skaitmeniniai duomenys ir informacija, kurią Klientas patalpino į Paslaugas.

Asmens duomenys

Informacija apie identifikuotą arba identifikuojamą fizinį ar juridinį asmenį.

Paslaugos

Interneto svetainė, sistema, platforma ir visas jų turinys, Paslaugų teikėjo paslaugos ir (arba) produktai, pateikti platformoje ar per ją prieinami.

Specialiosios sąlygos

Bet kokia smulki informacija, specifikacijos ir sąlygos, kuriomis šalys susitarė nukrypti nuo šių Sąlygų.

Naudotojo paskyra

Naudotojo profilis rinkmenų saugykloje, susietas su Klientu. Kiekviena paskyra suteikiama vienam asmeniui, kad šis turėtų asmeninę prieigą prie paslaugos.

Paskyros administratorius

Asmuo kuris valdo Paslaugas Klientui.

Sąlygos

Paskutinė Paslaugų naudojimo sąlygų versija, įskaitant Duomenų tvarkymo sutartį, Priimtino naudojimo politiką ir Privatumo politiką.

Perpardavėjas

Mazuma.lt be rašytinio sutikimo nesuteikia teisės trečiosioms šalims kopijuoti, platinti ar kitaip perteikti kliento pateiktą informaciją.

BDAR

Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679, 2016 m. balandžio 27 d., dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo

Duomenų valdytojas

Klientas

Duomenų subjektas

Turi tą pačią reikšmę kaip numatyta BDAR

Duomenų tvarkytojas

Paslaugų teikėjas

Asmens duomenys

Turi tą pačią reikšmę kaip numatyta BDAR

Įspėjimo apie pagalbinį duomenų tvarkytoją laikotarpis

Įstatymo tvarka nustatytas laikotarpis prieš bet kokių asmens duomenų perdavimą naujam pagalbiniam duomenų tvarkytojui

Duomenų saugumo pažeidimas

Pažeidimas, dėl kurio netyčia arba neteisėtai sunaikinami, prarandami, pakeičiami, be leidimo atskleidžiami Asmens duomenys arba be leidimo suteikiama prieiga prie Asmens duomenų

Atitikties interneto svetainė

Paslaugų teikėjo interneto svetainės puslapis, kuriame pateikiama informacija Mazuma.lt

Kas yra šis dokumentas?

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) nustato privatumo sąlygas Jums naudojantis interneto svetaine Mazuma.lt (toliau – Svetainė). Privatumo politika galioja visiems asmenims, apsilankiusiems Svetainėje, taip pat veiksmams, kuriuos Jūs galite atlikti Svetainėje.

Šioje Privatumo politikoje yra nustatytos pagrindinės jūsų asmens duomenų, kitos su jumis susijusios informacijos rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės, tvarkomų asmens duomenų apimtys, tikslai, šaltiniai, gavėjai ir kiti svarbūs aspektai jums naudojantis Svetaine. Mes rekomenduojame išsamiai išanalizuoti šios Privatumo politikos nuostatas prieš pradedant naudotis mūsų paslaugomis ir kad suprastumėte kokią praktiką taikome tvarkydami Jūsų asmens duomenis.

Jei naudojatės Svetaine, vadinasi, Jūs perskaitėte ir sutikote su šia Privatumo politika ir joje nurodytais Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslais, būdais bei tvarka. Jeigu Jūs nesutinkate su Privatumo politika, Jūs neturite teisės naudotis Svetaine.

Mes pasiliekame teisę savo nuožiūra keisti šias Privatumo politikos nuostatas, todėl, lankydamasi šiame tinklalapyje, turite pareigą kaskart įsitikinti, jog esate susipažinęs(-usi) su naujausia Privatumo politikos versija, kuri taikoma jūsų apsilankymo šiame tinklalapyje momentu.

Kliento duomenys

Visi surinkti asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR) ir kitais teisės aktais.

Duomenų tvarkymas

  • tvarkysime Jūsų asmens duomenis teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu;
  • rinksime Jūsų asmens duomenis nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais;
  • imsimės visų pagrįstų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys, kurie nėra tikslūs ar išsamūs, atsižvelgiant į jų tvarkymo tikslus, būtų nedelsiant ištaisomi, papildomi, sustabdomas jų tvarkymas arba sunaikinami;
  • laikysime juos tokia forma, kad Jūsų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi;
  • neteiksime asmens duomenų tretiesiems asmenims ir nepaviešinsime jų, išskyrus atvejus, nurodytus Privatumo politikoje arba teisės aktų nustatytais atvejais;
  • užtikrinsime, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo;
  • netikrinsime ir nekontroliuosime vartotojų pateiktų dokumentų turinio. Už dokumentų turinį, jo teisėtumą bei autorinių teisių laikymąsi yra atsakingas vartotojas.

Duomenų rinkimas

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis gautus šiais būdais:

  • kai Jūs asmens duomenis pateikiate mums. Jūs pateikiate mums savo asmens duomenis, kai teikiate mums užklausimus Svetainėje, bendraujate su mumis telefonu, e. paštu. Jums susisiekus su mumis raštu, e. paštu ar telefonu, mes išsaugosime susirašinėjimo ar pokalbių duomenis;
  • kai Jūs naudojatės Svetaine. Kai Jūs naudojatės Svetaine, tam tikra informacija (pvz. IP adresas, naudojamos internetinės naršyklės tipas, apsilankymų Svetainėje skaičius, peržiūrėti Svetainės puslapiai, laikas, praleistas Svetainėje, demografiniai duomenys ir, jei atvykote į Svetainę iš trečiosios šalies tinklalapio – puslapio URL nuoroda) yra renkama automatiškai;
  • kai Jūsų asmens duomenis teisės aktų ir (ar) šios Privatumo politikos nustatyta tvarka gauname iš kitų asmenų;
  • mes neprašome pateikti ir netvarkome Jūsų specialiųjų kategorijų asmens duomenų, atskleidžiančių Jūsų rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus ar narystę profesinėse sąjungose, taip pat sveikatos duomenų arba duomenų apie Jūsų lytinį gyvenimą ir lytinę orientaciją. Tuo atveju, jeigu Jūs naudojantis Svetaine, ar kitu būdu (raštu, e. paštu, telefonu) mums pateiktumėte šiuos duomenis, bus laikoma, kad šie duomenys buvo pateikti Jūsų sutikimu. Atitinkamai, mes šiuos Jūsų duomenis tvarkysime kartu su kitais Jūsų duomenis, kuriuos Jūs pateikėte;
  • mes galime apjungti iš Jūsų gautus asmens duomenis su duomenimis, mūsų pačių surinktais iš kitų viešų ar prieinamų šaltinių. Pavyzdžiui, Jūsų pateiktus asmens duomenis mes galime sujungti su duomenimis, gautais naudojant interneto svetainių slapukus, duomenimis, surinktais Jums teikiant mūsų paslaugas, ar su iš trečiųjų asmenų teisėtai gautais duomenimis;
  • informaciją apie Jus, įskaitant asmens duomenis, galime gauti iš trečiųjų asmenų, su kuriais artimai bendradarbiaujame (pavyzdžiui, iš Kvalifikuotų patikimumo užtikrinimo paslaugų teikėjų, kitų Paslaugų teikėjų, įtrauktų į mūsų Paslaugas, verslo partnerių, subrangovų, mokėjimo paslaugų teikėjų, kredito reitingų agentūrų). Su visa šia informacija elgiamės kaip su Asmens duomenimis šioje Privatumo politikoje nustatyta tvarka. Įgyvendindamas savo teises, Jūs visuomet galėsite reikalauti ištaisyti klaidingus asmens duomenis.

Duomenų tvarkymas

Jūsų asmens duomenis mes tvarkome šiais tikslais:

  • pardavimų ir paslaugų kokybės užtikrinimo tikslu, t. y. siekdami atsakyti į Jūsų užklausimus, kuriuos mums pateikėte Svetainėje, dėl mūsų produktų ar paslaugų. Jūs pateikiate mums savo asmens duomenis parašydami mums ar bendraudami su mūsų klientų aptarnavimo komanda telefonu, pateikdami savo nusiskundimus dėl Svetainės ar mūsų teikiamų paslaugų. Jums susisiekus su mumis raštu, e. paštu ar telefonu, išsaugosime susirašinėjimo ar garso įrašo (pokalbio įrašo);
  • tiesioginės rinkodaros tikslu, siekiant pateikti Jums pasiūlymus, naujienlaiškius ir informaciją apie mūsų, su mumis susijusių asmenų ir partnerių prekes ir (ar) paslaugas;
  • svetainės funkcionalumo užtikrinimo tikslu, taip pat siekiant ją tobulinti, pasiūlyti Jums geresnes ir Jums pritaikytas paslaugas. Kai Jūs naudojatės Svetaine tam tikri duomenys perduodami mums automatiškai po Jūsų apsilankymo Svetainėje. Šie duomenys yra tam tikra neasmeninė informacija, naudojama tobulinant Svetainės turinį, funkcionalumą ir patrauklumą;
  • visi surinkti jūsų asmens duomenys, išskyrus vardą, pavardę, asmens kodą, asmens tapatybės dokumento numerį ir tikslų gyvenamosios vietos adresą, gali būti tvarkomi statistinės analizės tikslais. Šiuo tikslu asmens duomenys tvarkomi taip, kad juos įtraukus į statistinės analizės apimtį nebūtų galima identifikuoti konkrečių duomenų subjektų tapatybės. Jūsų asmens duomenų rinkimas statistinės analizės tikslais yra grindžiamas teisėtais interesais analizuoti, tobulinti ir plėtoti vykdomą veiklą;
  • šioje Politikoje nurodytais tikslais surinkti asmens duomenys nėra tvarkomi jokiais su šiais teisėtais tikslais ar teisės aktų reikalavimais nesuderinamais būdais.

Nepilnamečių asmens duomenų tvarkymas

Nepilnametis asmuo iki 14 (keturiolikos) metų, siekdamas naudoti svetaine, privalo pateikti savo atstovo (tėvo, motinos, globėjo(-os)) rašytinį sutikimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo.

Duomenų teikimas

Tam, kad galėtume teikti Paslaugas, mes saugome, tvarkome ir perduodame Jūsų įkeltus duomenis ir su jais susijusią informaciją. Šie duomenys tvarkomi tik pagal nustatytus nurodymus.

  • Mes galime perduoti Jūsų asmens duomenis įmonėms, padedančioms mums vykdyti veiklą, taip pat tiesioginę rinkodarą. Iš tokių partnerių mes reikalaujame, kad Jūsų duomenys būtų tvarkomi tik pagal mūsų duotus nurodymus ir galiojančius Jūsų duomenų apsaugą užtikrinančius teisės aktus.
  • Duomenys, kuriuos renkame iš Jūsų, bus Europos Sąjungos (ES) teritorijoje, bet gali būti perduoti ar saugomi ir už ES ribų. Juos taip pat gali tvarkyti mūsų ar mūsų tiekėjų personalas, dirbantis už ES ribų. Perduodami Jūsų duomenis už ES ribų atliksime visus reikiamus veiksmus, kad užtikrintume, jog Jūsų duomenys yra tvarkomi saugiai ir laikantis šios Privatumo politikos.
  • Mūsų surinktus duomenis apie Jus galime atskleisti šioms trečiosioms šalims:
    • paslaugų teikėjams (pvz. techninių paslaugų teikėjams vykdant mūsų sutartis su šiais paslaugų teikėjais, įskaitant paslaugų vykdymą dėl naujienlaiškių siuntimo ar kitų rinkodaros veiksmų atlikimo);
    • paslaugų teikėjams, kurių paslaugomis paprastai naudojamės duomenų saugojimo, telekomunikacijų ir svetainės prieglobos tikslais.
  • Aukščiau nurodytų paslaugų teikėjų galimybė naudoti Jūsų duomenis yra ribota – jie negali šių duomenų naudoti kitais nei paslaugų teikimo mums tikslais.

Duomenų saugojimo terminas

  • Mes saugome Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimo terminas.
  • Mes siekiame nesaugoti pasenusių, neaktualių asmens duomenų, todėl juos atnaujinus yra saugoma tik aktuali informacija. Istorinė informacija yra saugoma, jei tai reikalinga teisės aktų nustatyta tvarka arba mūsų veiklai vykdyti.

Jūsų teisė

Jūs turite šias teises:

  • teisę susipažinti ir gauti informaciją apie tai, ar Svetainė tvarko jūsų asmens duomenis, ir jei taip, susipažinti su Svetainės tvarkomais jūsų asmens duomenimis;
  • teisę ištaisyti ir pakeisti informaciją, jei jūsų duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs. Prašymas turi būti pateiktas raštu ir nurodyti kokia neteisinga, netiksli asmeninė informaciją turi būti pakeista, pateikiant teisingą informaciją;
  • prašyti nutraukti duomenų tvarkymą (ištrinti duomenis), atveju, kai asmens duomenys yra tvarkomi asmens sutikimu, asmeniui atšaukus šį sutikimą, arba kuomet asmens duomenys nebereikalingi tam tikslui, kuriam jie buvo gauti arba asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai arba asmens duomenys turi būti ištrinti laikantis teisinės prievolės;
  • reikalauti sunaikinti asmens duomenis, kai jie daugiau nereikalingi tikslams, kuriems buvo surinkti;
  • reikalauti sunaikinti asmens duomenis, jei jie tvarkomi neteisėtai arba kai jūs atšaukiate savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo arba neduodate tokio sutikimo, o jis yra būtinas;
  • nesutikti su asmens duomenų tvarkymu ar atšaukti anksčiau duotą sutikimą;
  • reikalauti sustabdyti (išskyrus saugojimą) Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus, jei vyksta ginčai ar reikia patikrinti duomenų tvarkymo teisėtumą, duomenų tikslumą, taip pat tais atvejais, kai mums nebereikia Jūsų asmens duomenų, bet Jūs nenorite, kad mes juos sunaikintume;

Su Jūsų teisių įgyvendinimu susijusius reikalavimus Jūs mums galite teikti asmeniškai, paštu ar elektroninių ryšių priemonėmis. Gavę Jūsų kreipimąsi, mes galime paprašyti pateikti tapatybę įrodančius dokumentus, taip pat kitą mums reikalingą papildomą su prašymu susijusią informaciją. Atsisakę vykdyti Jūsų reikalavimą, mes aiškiai nurodysime tokio atsisakymo pagrindą. Nesutikdami su mūsų veiksmais ar atsakymu į Jūsų kreipimąsi, Jūs mūsų veiksmus ir sprendimus galite skųsti kompetentingai valstybinei institucijai.

Skundo pateikimas

Jei norite pateikti skundą dėl mūsų atlikto duomenų tvarkymo, pateikite jį raštu, nurodydami kuo daugiau informacijos, pasinaudodami šios politikos pabaigoje pateiktais kontaktiniais duomenimis. Mes bendradarbiausime su Jumis ir stengsimės nedelsiant išspręsti visus klausimus. Jei manote, kad vadovaujantis BDAR Jūsų teisės buvo pažeistos, galite pateikti skundą mūsų priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, nors, visų pirma, stengsimės išspręsti visus ginčus kartu su Jumis.

Duomenų saugumo pažeidimas

Mūsų tikslas yra užtikrinti kiek įmanoma didesnį visos, iš Kliento ir iš viešųjų duomenų rinkmenų gaunamos, informacijos saugumą. Siekiant apsaugoti šią informaciją nuo neteisėtos prieigos, naudojimo, kopijavimo, atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, ar atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo naudojame tinkamas teisines, administracines, technines ir fizines saugumo priemones. Sužinoję apie jūsų asmens duomenų saugumo pažeidimą, kuris gali kelti didelę grėsmę Jūsų teisėms ar laisvėms, nedelsdami Jus informuosime vos tik apie tai sužinoję ir nustatę, prie kokios informacijos buvo gauta prieiga.

Tiesioginė rinkodara

Sąvokos apibrėžimas

Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu tam, kad pateiktume Jums pasiūlymus, naujienlaiškius ir informaciją apie mūsų, su mumis susijusių asmenų ir partnerių prekes ir (ar) paslaugas, kurie, mūsų nuomone, galėtų Jus dominti. Šiuo tikslu gali būti tvarkomi šie asmens duomenys: elektroninio pašto adresas, telefono numeris, pašto kodą.

Mes pasiliekame teisę:

  • derinti turimą informaciją apie Jus su trečiųjų asmenų turima informacija tam, kad galėtumėme pateikti detalesne informacija.
  • Mes pasiliekame teisę panaudoti Jūsų asmens duomenis savo tinklalapių, reklamos ir rinkos tyrimų efektyvumui analizuoti ir gerinti bei kitais Paslaugų teikėjo rinkodaros bei pardavimo tikslais. Tokiu atveju mes naudosime nuasmenintus Jūsų duomenis.
  • Šiuo dokumentu jūs patvirtinate, kad esate informuotas (-a) apie tai, jog aukščiau nurodyti jūsų duomenys gali būti tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu bei tai, kad turite teisę nesutikti ir atsisakyti savo asmens duomenų naudojimo tokiu tikslu bet kuriuo metu, raštu informuodamas Svetainę apie nesutikimą ar atsisakymą el. paštu [email protected] Pranešime privalo būti nurodytas asmens duomenų subjekto vardas, pavardė ir el. pašto adresas.

Sutikimo atšaukimas

Jei Jūs atšauksite savo sutikimą, mes pasistengsime kuo greičiau nutraukti Jūsų asmens duomenų tvarkymą tiesioginės rinkodaros tikslu.

Sutikimo atšaukimas automatiškai neįpareigoja mus sunaikinti Jūsų asmens duomenų ar pateikti informaciją Jums apie mūsų tvarkomus asmens duomenis, todėl norėdami, kad mes atliktume ir šiuos veiksmus, tokį prašymą turite nurodyti atskirai.

Naudojimosi sąlygos

Jei naudojatės Svetaine, vadinasi, Jūs perskaitėte ir sutikote su Privatumo politika ir joje nurodytais Jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslais, būdais bei tvarka. Jeigu Jūs nesutinkate su Privatumo politika, Jūs neturite teisės naudotis Svetaine.

Jūs negalite kelti pavojų mūsų Paslaugų ir (arba) mūsų Paslaugų sistemų, įskaitant pagalbinių sistemos tvarkytojų paslaugų ir sistemų, susijusių su mūsų paslaugų tiekimu: vientisumui, konfidencialumui, ir (arba) prieinamumui. Jūs sutinkate nepiktnaudžiauti Paslaugomis ir niekam kitam nepadėti to daryti.

Atsakomybės apribojimas

Mes neatsakome už bet kokius Paslaugų trikdžius ar programinės įrangos klaidas ir bet kokias su tuo susijusias išlaidas, tiesioginius ar netiesioginius nuostolius ar prarastą pelną, ir nemokame kompensacijų dėl nepatogumų, su kuriais Klientas gali susidurti. sutrikimus ar nepasiekiamumą ir nedengia vartotojų išlaidų, tiesioginių ar netiesioginių nuostolių ar negauto pelno, taip pat neatlygina už vartotojų patirtus nepatogumus.

Intelektinės nuosavybės teisės

Trečiosios šalys gali naudoti mūsų prekės ženklą, pavyzdžiui, logotipus ir firminį pavadinimą tik gavusios išankstinį rašytinį mūsų sutikimą.

Jūs neturite teisės kopijuoti, rinkti ir platinti be Mazuma.lt raštiško sutikimo.

Pakeitimai

Mes pasiliekame teisę bet kada savo nuožiūra pakeisti šias Naudojimo sąlygas. Jeigu aiškiai nenurodyta kitaip, apie šiuos pakeitimus bus pranešta naudojantis Paslaugomis prieš 30 dienų. Prašome reguliariai pasitikrinti, ar nėra naujų pakeitimų. Jeigu naudositės mūsų Paslaugomis po šių pakeitimų įsigaliojimo, bus laikoma, kad sutinkate su šiais pakeitimais ir įsipareigojate jų laikytis.

Nenugalima jėga (force majeure)

Mes neatsakome už prisiimtų įsipareigojimų neįvykdymą arba dalinį neįvykdymą dėl ypatingų aplinkybių, kurių nebuvo galima numatyti, išvengti ar pašalinti bet kokiomis priemonėmis (nenugalimos jėgos aplinkybės (force majeure)). Susidarius tokioms aplinkybėms, terminas Paslaugų teikėjo įsipareigojimams įvykdyti pratęsiamas.

Apie nenugalimos jėgos aplinkybes (force majeure) Klientui pranešime per 14 darbo dienas nuo jų atsiradimo ir pateiksime įrodymus, kad ėmėmės visų pagrįstų veiksmų ir atsargumo priemonių išlaidoms ar neigiamoms pasekmėms sumažinti. Be to, nustatysime galimus terminus įsipareigojimams įvykdyti. Išnykus aplinkybėms, trukdžiusioms vykdyti įsipareigojimus, taip pat pateikiamas pranešimas.

Specialiosios sąlygos

Klientas ir Paslaugų teikėjas gali susitarti dėl Specialiųjų sąlygų, kurios skiriasi nuo šių Sąlygų. Tokį susitarimą pasirašo įgalioti abiejų šalių atstovai, ir jam teikiama viršenybė prieš šias Sąlygas.

Mokamos paslaugos

Mes siūlome ir nemokamas, ir mokamas Paslaugas. Nusprendę užsisakyti mokamas Paslaugas, Jūs sutiksite mokėti mokesčius, nurodytus perkant atitinkamą Paslaugą.

Kainos, funkcijos, duomenų saugojimo talpa, Paslaugų ribos priklauso nuo Jūsų pasirinkto kainodaros plano ir Jūsų inicijuotų pakeitimų. Paslaugų kainodaros planai aiškiai nurodomi prieš užsisakant šias Paslaugas.

Mes nepareiškiame ir negarantuojame, kad bet kuris konkretus kainodaros planas bus siūlomas neribotą laikotarpį ir pasiliekame teisę apie tai iš anksto nepranešę keisti kainodarų planuose numatytas kainas arba funkcijas ir pasirinkimus. Šie pakeitimai nėra savaime taikomi esamiems abonentams.

Priimtino naudojimo taisyklės

Paslaugų naudojimui taikomos šios priimtino naudojimo taisyklės. Jūs sutinkate nepiktnaudžiauti Paslaugomis ir niekam kitam nepadėti to daryti.

Paslaugų nutraukimas vykdomas:

  • Keliant pavojų mūsų Paslaugų ir (arba) mūsų Paslaugų sistemų, įskaitant pagalbinių sistemos tvarkytojų paslaugų ir sistemų, susijusių su mūsų paslaugų tiekimu: vientisumui, konfidencialumui, ir (arba) prieinamumui. Tai apima bet kurios sistemos ar tinklo, kuriame saugomos mūsų paslaugos, pažeidžiamumo tyrinėjimą, nuskaitymą ar testavimą.
  • Apgrąžos technologijos (angl. reverse-engineering) naudojimas mūsų programinės įrangos atžvilgiu, bet kokių saugumo ar autentifikavimas priemonių nesilaikymas arba mėginimas gauti neteisėtą prieigą prie paslaugų, susijusių sistemų, tinklų ar duomenų.
  • Mūsų infrastruktūros perkrovimas arba mėginimas perkrauti, vykdant itin didelę mūsų sistemų apkrovą.
  • Siunčiant pakeistą, apgaulingą arba klaidingai šaltinį identifikuojančią informaciją.
  • Skatinant arba reklamuojant ne savo produktus ar paslaugas be atitinkamo įgaliojimo.
  • Paslaugų naudojimas siekiant pažeisti kitų asmenų privatumą, įskaitant kitų asmenų privačios ir konfidencialios informacijos be jų išreikšto sutikimo viešinimą ar skelbimą, arba kitų asmenų asmeninės informacijos rinkimą ar kaupimą.
  • Prašymo suteikti autentifikavimą ir (arba) parašą siuntimas įvairiems atsitiktiniams gavėjams, kurie prašymo nelaukia ir nebendradarbiauja su jį siunčiančia šalimi.

Jūsų, jūsų bendrovės ar kitos šalies, turinčios įgaliojimus turėti prieigą ir naudoti Paslaugas, atlikti pažeidimai gali lemti prieigos sustabdymą arba dalinį ar visišką Paslaugų nutraukimą arba kitus pagrįstus veiksmus, kurių mes imsimės atsižvelgdami į pažeidimą ir spręsime savo nuožiūra.

  • Mes pagrįstai stengsimės jums pranešti, kad jūs pažeidimus išspręstumėte savanoriškai, tačiau mes pasiliekame teisę veikti be pranešimo, kai yra būtina išsaugoti stabilų, saugų ir nepertraukiamą Paslaugų veikimą, sprendžiant mūsų nuožiūra.
  • Įtarus nusikalstamą veiklą, mes galime kreiptis ir bendradarbiauti su teisėsaugos bei vyriausybės institucijomis. Pažeidėjams gali būti taip pat taikoma civilinė ar baudžiamoji atsakomybė pagal atitinkamus įstatymus.
  • Pažeidęs šias priimtino naudojimo taisykles, Klientas neturės teisės gauti žalos atlyginimą.

Išorinės svetainės

Svetainėje gali būti pateikta nuorodų į išorines svetaines – mūsų verslo partnerių svetaines ar svetaines, kuriose reklamuojamos mūsų prekės ir (ar) paslaugos. Sekdami pagal tokias nuorodas į kurią nors iš svetainių, atkreipkite dėmesį į tai, kad šios svetainės ir per jas pasiekiamos paslaugos turi savo atskiras privatumo politikas ir mes neprisiimame atsakomybės ar įsipareigojimų už šias politikas ar už šiose svetainėse ar teikiant paslaugas renkamus asmens duomenis, pavyzdžiui, kontaktinius ar vietos duomenis. Peržiūrėkite šias politikas prieš pateikdami asmens duomenis šiose svetainėse ar naudodamiesi bet kokiomis paslaugomis.

Kontaktiniai duomenys

Visus su šia Privatumo politika susijusius klausimus siųskite e. paštu – [email protected]